London office building skyscraper, working & meeting
Huge distribution warehouse with high shelves and forklift
LONDON, UK - DECEMBER 19, 2014: Late office workers
parking
previous arrow
next arrow

Voor praktisch elke lamp is er wel een LED oplossing te vinden. Kosten voor de aanschaf van de LEDs zijn veelal binnen een jaar terugverdiend. Daarnaast zijn ze met hun lange levensduur, het lage energieverbruik en de lage warmteontwikkeling zeer duurzaam.

Vergelijk je LEDs met halogeen verlichting of gloeilampen dan zien we dat LEDs tot wel 50x langer mee gaan en een energiebesparing van 85% zeker te behalen is. LED verlichting is robuust en verkrijgbaar in zeer veel lichtkleuren. Variërend van warm wit tot daglicht en alles wat daartussen zit.

Ook de overstap maken naar LED verlichting? Bel ons vandaag nog, dan maken we een afspraak voor een oriënterend, geheel vrijblijvend adviesgesprek.

LED-Buizen

De voordelen van LED buizen zijn enorm. Buiten het feit dat ze heel zuinig zijn, heeft een LED buis, anders dan een TL buis, geen opwarmtijd. Dat betekent direct volop licht zonder flikkeringen.

LED WIjnhovens

Panelen

Een LED paneel is zeker in een kantooromgeving de beste keus. Het paneel is eenvoudig te monteren en zorgt voor een prachtig verlichte ruimte.

LED WIjnhovens

Spots

Net als bij de normale LED spots zijn ook de LED inbouwspots er in veel verschillende variaties. Vele zijn dimbaar. Voor de verlichting van de volledige ruimte of juist om één specifieke plek of product in de schijnwerpers te zetten.

LED WIjnhovens

Schijnwerpers

LED is vele malen energiezuiniger dan een gewone schijnwerper.  Het is dan ook een interessant alternatief dat steeds vaker aangeschaft wordt.

LED WIjnhovens

High Bay (UFO)

High Bay lampen zijn ideaal voor gebruik in ruimtes waar veel licht nodig is, zoals magazijnen, sporthallen, fabrieken, werkplaatsen en garages.

LED WIjnhovens

Straatverlichting

Straatlantaarns hebben een extreem hoog aantal branduren. Er is dus snel een goed rendement te halen bij de overstap naar LED straatlantaarns.

LED WIjnhovens

Lineaire LEDs

De lineaire oplossingen worden met name in de luxere kantooromgeving ingezet. De armaturen kunnen vrijwel naadloos aan elkaar worden gekoppeld wat niet alleen een prachtig effect geeft, maar ook de ruimte op een heel natuurlijke manier verlicht.